Colofon

Deze website is gemaakt door D56 Webdesign (de betaalbare website bouwer voor bedrijven, kleine zelfstandigen en particulieren).

Kantooradres Telewas Techniek

U vindt ons hier

De Vergert 4 - Hal 3
6681 LE Bemmel
Nederland

Wij zijn open van

Ma - Vr 08:30 - 17:00u

Bel ons

+31 (06) 23 25 53 76

Correspondentie adres Telewas Techniek

Telewas Techniek
t.a.v. Roy Speksnijder
De Vergert 4 - hal 3
6681 LE Bemmel
Nederland

Overige informatie

Telewas Techniek is een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 53303180
BTW: NL002333263B42

Op deze website worden foto's gebruikt onder de volgende licentie: Unsplash

Aansprakelijkheid voor inhoud

Telewas Techniek is alleen aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze website. Wij zijn als dienstverlener niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of om te zoeken naar bewijzen die wijzen op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of om het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke overtreding van de wet. Illegale inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.


Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. We hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen we niet garanderen voor die inhoud. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites werden gecontroleerd op mogelijke overtredingen van de wet op het moment dat de koppeling tot stand kwam. Illegale inhoud werd niet gedetecteerd op het moment dat wij een link op onze website plaasten. Een permanente monitoring van de inhoud van gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er sprake is van een overtreding van de wet. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.


Auteursrecht

Inhoud van de website van Telewas Techniek is onderworpen aan Nederlandse auteursrechtwetten.

Voor reproductie, bewerking, distributie en het gebruik van elke vorm buiten de reikwijdte van de auteursrechtwetgeving is schriftelijke toestemming van de auteur of de maker vereist. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan ​​voor privégebruik.

Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de maker is verboden.

Auteursrechten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud van deze website niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site zijn als zodanig aangegeven. Als u echter inbreuken op de auteursrechtwetgeving opmerkt, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.